Izrada Internet prezentacija i Web aplikacija

Internet prezentacije su namenjene malim i srednjim preduzećima, kao i fizičkim licima koji žele da imaju svoje mesto na Internetu. Kada se kaže prezentacija obično se misli na kombinaciju teksta, slika i multimedije, a izrada same prezentacije se vrši upotrebom Internet tehnologija HTML i CSS. Prezentacije su idealne za sve one kojima nije potrebna mogućnost samostalnog ažuriranja svog sajta, tj. za one koji planiraju da na svojoj prezentaciji imaju manje-više fiksan tekst i slike. Za prezentacije se kaže da su to "statički sajtovi".

Za razliku od prezentacija, Web aplikacije omogućavaju korisnicima više interaktivnosti i više "živosti" samog sajta. Uz bazu podataka koja podržava svaku aplikaciju, i PHP programiranje, mogu se postići jako dobri rezultati. Aplikacije su namenjene onima koji žele da što više učestvuju u uređivanju sadržaja svog sajta. Pa prema tome, najčešće se koriste takozvani CMS sistemi koji omogućavaju korisnicima da uređuju svoj web sajt na način kako to njima najviše odgovara. Za web aplikacije se kaže da su to "dinamički sajtovi".

Međutim, nisu samo CMS sistemi web aplikacije. Web aplikacije su zapravo i sve prezentacije koje poseduju bazu podataka koja ih podržava i, obično, "backend area", odnosno admin panel koji omogućava korisnicima različite tipove administracije sajta. Specijalizovani smo u izradi Web aplikacija po porudžbini, tako da možemo pretvoriti u stvarnost svaku Vašu ideju, što je i moto firme Web Developer Srbija.

U našoj ponudi nalazi se i nekoliko gotovih web aplikacija koje se uz sitne izmene mogu veoma brzo isporučiti i maksimalno prilagoditi Vašim potrebama. Takođe, nudimo usluge kreiranja web aplikacija tačno prema Vašim zahtevima.

1

Bukmarker

1

HMS Portal

1

Revochip

1

AirCars Wien