MyEstate - Profesionalna Web aplikacija za agencije za nekretnine

MyEstate je sistem za upravljanje nekretninama. Namenjen je pre svega za agencije za nekretnine, koje mogu na jednostavan način kreirati ponudu nekretnina, upravljati svojim nekretninama, i na taj način omogućiti svojim klijentima, odnosno posetiocima sajta da pretražuju nekretnine koje nude. Ustanovljeno je da je Online ponuda nekretnina znatno delotvornija od postavljanja nekretnina na oglase u novinama ili TV stanicama. Internet aplikacija za nekretnine omogućava posetiocima da pretražuju Vaše nekretnine pomoću nekoliko filtera (tip nekretnine, površina, lokacija, opseg cena itd.) tako da posetilac lako može pronaći baš onu nekretninu koja mu je potrebna.

Pored modula za nekretnine, ova aplikacija poseduje i modul za kreiranje jednostavnih tekstualnih stranica, tako da je ova aplikacija zapravo Sistem za upravljanje nekretninama i jednostavan CMS u jednom paketu. U sistem je uključen i podsistem za višejezičnost sajta, te na ovaj način svojim posetiocima možete omogućiti da sadržaj Vašeg sajta čitaju i na drugim jezicima.

1
1
1
1

Ono što je jako bitno je to da je ovaj sistem veoma jednostavan za korišćenje i da je prilagođen svim korisnicima bez obzira na nivo njihovog poznavanja informatike i osposobljenosti za rad na računaru.

Takođe, sistem se uvek može dodatno nadograđivati u zavisnosti od potreba klijenta. Ukoliko klijent nije zadovoljan određenom opcijom sistema ili pak želi neku novu opciju, naš tim je uvek spreman da reši takve zahteve.

MyEstate se može kupiti u paketu sa dizajnom sajta, ali se može i nadograditi na neki postojeći sajt.Sve naše proizvode odlikuje:

Jednostavan za prilagođavanje

Naši proizvodi se mogu jednostavno prilagoditi Vašim potrebama, odnosno potpuno su okrenuti ka Vašem biznisu. Možemo Vam pružiti unikatan dizajn za svaku Vašu poslovnu potrebu, i dodati programske opcije koje su Vam neophodne.

Precizan i elegantan dizajn

Aplikacije koje radimo odlikuje jednostavan, pregledan i validan dizajn, koji uvek prati najaktuelnije svetske standarde i dostignuća. Takođe, naše aplikacije su prilagođene za pristup sa mobilnih uređaja i tablet računara (imaju "responsive" dizajn).

Bez limita

Mi ne postavljamo nikakve limite na naše prozvode. Možete koristiti svaki naš proizvod na način koji Vama najviše odgovara, sve dok se poštuju Autorska prava izdavača proizvoda. U posebnim slučajevima odričemo se svih autorskih prava.

SEO Friendly

Trudimo se da naši proizvodi imaju što bolju poziciju na pretraživačima, i zato je svaki naš proizvod prošao detaljan proces optimizacije po najnovijim svetskim standardima iz ove oblasti.

Jednostavni za upotrebu

Svesni smo da nisu svi naši klijenti podjednako informatički obrazovani, pa su naši proizvodi prilagođeni čak i onim korisnicima koji imaju jako malo iskustva u radu sa računarskim programmima.

Ušteda novca

Naši proizvodi su finansijski isplativi jer nema potrebe za dodatnim troškovima za održavanje proizvoda. Klijent ima sve potrebne mogućnosti za samostalno korišćenje našeg proizvoda.