MyMagazine
Web aplikacija za Online novine

MyMagazine je web aplikacija namenjena Internet novinama. Sve veća upotreba Interneta iziskuje od novinskih agencija da poseduju svoje Online izdanje novina/magazina, i tako jednostavno omoguće praćenje svojih vesti širokom Internet auditorijumu. Internet aplikacija za Online novine omogućava posetiocima da pretražuju vesti pomoću pretraživača i kategorija. Na svaku vest posetilac može postaviti svoj komentar i tako učestvovati u raznim diskusijama na aktuelne teme.

Administrator, odnosno kupac aplikacije, ima mogućnost da kreira neograničeno korisničkih naloga za svoje moderatore, a moderatori mogu kreirati neograničeno vesti. Administrator može da kreira kategorije vesti, da briše odnosno menja vesti, da prati statistiku svake vesti ali i celog sajta, da upravlja banerima na sajtu i još mnogo drugih mogućnosti.

1
1
1
1


Ono što je jako bitno je to da je ovaj sistem veoma jednostavan za korišćenje i da je prilagođen svim korisnicima bez obzira na nivo njihovog poznavanja informatike i osposobljenosti za rad na računaru.

Takođe, sistem se uvek može dodatno nadograđivati u zavisnosti od potreba klijenta. Ukoliko klijent nije zadovoljan određenom opcijom sistema ili pak želi neku novu opciju, naš tim je uvek spreman da reši takve zahteve.

MyMagazine se može kupiti u paketu sa dizajnom sajta, ali se može i nadograditi na neki postojeći sajt.


MyMagazine omogućava:

  • Kreiranje korisničkih naloga moderatora
  • Kreiranje kategorija vesti
  • Dodavanje, brisanje i izmena vesti
  • Odobravanje i brisanje komentara posetilaca
 

  • Upravljanje banerima na sajtu
  • Pregled vesti po kategorijama
  • Pretragu vesti prema ključnoj reči
  • Komentarisanje vesti

Sve naše proizvode odlikuje:

Jednostavan za prilagođavanje

Naši proizvodi se mogu jednostavno prilagoditi Vašim potrebama, odnosno potpuno su okrenuti ka Vašem biznisu. Možemo Vam pružiti unikatan dizajn za svaku Vašu poslovnu potrebu, i dodati programske opcije koje su Vam neophodne.

Precizan i elegantan dizajn

Aplikacije koje radimo odlikuje jednostavan, pregledan i validan dizajn, koji uvek prati najaktuelnije svetske standarde i dostignuća. Takođe, naše aplikacije su prilagođene za pristup sa mobilnih uređaja i tablet računara (imaju "responsive" dizajn).

Bez limita

Mi ne postavljamo nikakve limite na naše prozvode. Možete koristiti svaki naš proizvod na način koji Vama najviše odgovara, sve dok se poštuju Autorska prava izdavača proizvoda. U posebnim slučajevima odričemo se svih autorskih prava.

SEO Friendly

Trudimo se da naši proizvodi imaju što bolju poziciju na pretraživačima, i zato je svaki naš proizvod prošao detaljan proces optimizacije po najnovijim svetskim standardima iz ove oblasti.

Jednostavni za upotrebu

Svesni smo da nisu svi naši klijenti podjednako informatički obrazovani, pa su naši proizvodi prilagođeni čak i onim korisnicima koji imaju jako malo iskustva u radu sa računarskim programmima.

Ušteda novca

Naši proizvodi su finansijski isplativi jer nema potrebe za dodatnim troškovima za održavanje proizvoda. Klijent ima sve potrebne mogućnosti za samostalno korišćenje našeg proizvoda.


MyMagazine na delu

1

EpicentarPress

1

KomentarPress

1

PZS.rs

1

Glas Zapadne Srbije