O nama

Ukratko o nama

Web Developer Srbija je agencija za računarsko programiranje osnovana 15.10.2013. godine sa sedištem u Čačku, Srbiji. Imamo deceniju profesionalnog iskustva u razvoju najkompleksnijih web aplikacija i baza podataka, i do sada smo radili na preko dve stotine web projekata za domaće i inostrane klijente.

Vlasnik agencije je Darko Petrović, rođen u Čačku, po zanimanju diplomirani profesor informatike. Profesionalno iskustvo je stekao radeći godinu dana kao Junior Software Developer u kompaniji Fujitsu Technology Solutions, Augsburg, Nemačka, a zatim i tri godine kao PHP saradnik u kompaniji Web Centar Kotor. Pre toga je radio kao freelancer za razne domaće i inostrane firme.

FUJITSU preporuka     ORACLE sertifikat     FTN diploma

U čemu smo najbolji

PHP Programiranje

98%
Baze podataka

95%
HTML5 / CSS3

95%
jQuery / AJAX

88%
Windows aplikacije

82%

Zašto Web Developer Čačak?

Svako preduzeće/preduzetnik/osoba koja želi da ponudi svoje usluge ili proizvode tržištu, treba da ima svoj web sajt. Web sajtom se predstavljate milionima potencijalnih korisnika Vaših usluga, i treba da ga imate bilo da ste velika prodavnica bele tehnike, štamparija, auto servis, agencija, restoran, cvećara, zlatara, frizer, itd. Kakvu god uslugu ili proizvod da nudite, Web sajt je najpovoljniji i najdelotvorniji vid reklamiranja. Pomoću web sajta ćete postati dostupni onima koji nikada nisu čuli za Vas, a povećanjem dostupnosti povećaće se i broj Vaših kupaca, tj. korisnika usluga.

Evo šta još treba da znate o nama:
Mladi smo, vredni, strpljivi, volimo posao kojim se bavimo, i volimo izazove.
Trudimo se da pružimo najbolju moguću uslugu po najpristupačnijim cenama.
Vodimo računa o zahtevima klijenata ali se ne libimo da predložimo naše rešenje projektnih zadatka.
Imamo otvoren odnos sa klijentima, dokumentujemo šta radimo i odgovaramo na sva pitanja.


Pozovite nas i zakažite sastanak, a mi ćemo Vam predstaviti brojne primere uspešnih web projekata koje smo izradili i kakav je to uticaj imalo na naše klijente.