Android aplikacije za e-magazine i online novine

img

Za sve kupce naše MyMagazine aplikacije omogućili smo izradu specijalne android aplikacije pomoću koje Vas Vaši čitaoci mogu pratiti i putem Android mobilnih telefona ili tableta. Android platforma postaje sve popularnija u Srbiji, a na svetskom nivou zauzima 81% tržišta pametnih telefona.

Kako radi ova aplikacija? Vi unosite nove vesti objave u jednistvenom Admin panelu, a vesti i objave se prikazuju i na glavnoj korisničkoj strani aplikacije i na Android aplikaciji. Na aplikaciji se takođe svaka vest može komentarisati, pri čemu dobijate obaveštenje da li je komentar "stigao" sa Android uređaja ili sa web sajta.

Cena izrade specijalne Android aplikacije za čitanje Vaših vesti je samo 149 EUR, ukoliko ste kupac naše aplikacije MyMagazine.

Sa leve strane možete pogledati našu prvu Android aplikaciju koju smo radili za poznati sajt Glaz Zapadne Srbije. Aplikacija omogućava pregled najnovijih 20 vesti, komentarisanje vesti, pregled video sekcije sajta, pregled malih oglasa koje posetioci ostavljaju na sajt i slanje svoje priče, fotografije, priloga koji bi mogao biti zanimljiv redakciji ali i ostalim čitaocima.

Glavni meni aplikacije je dostupan kada se klikne na ikonicu sa vodoravnim linijama. Prakazan DEMO zapravo zaista "povlači" podatke sa sajta Glasa zapadne Srbije, te budite slobodni da prelistate najnovije vesti iz Čačka i okoline, ali i ostavite svoj komentar ili prilog.Za sada, izradu ovakve tipske Android aplikacije nudimo samo kupcima MyMagazine aplikacije Uskoro planiramo i da proširimo spisak usluga na izradu svih vrsta Android aplikacija