VetAPP - Aplikacija za veterinare


Ukoliko ste veterinar velike ili male prakse i još uvek svoju evidenciju o intervencijama vodite u sveskama ili kojekakvim papirićima pravo je vreme da otkrijete VetAPP!

VetAPP je web aplikacija bazirana na cloudu koja omogućava veterinarima velike i male prakse vrlo jednostavnu evidenciju svojih klijenata (farmera), njihovih životinja kao i svih rađenih intervencija. Omogućava pretragu intervenija po brojnim parametrima (životinja, vlasnik, tip intervencije, stelnost, bik, primenjeni lek i sl.), kao i pregled naplaćenih odnosno nenaplaćenih intervencija. 

Želite da znate koliko vam duguju svi farmeri iz recimo Knića, ili koliko intervencija ste radili kod Tomislava iz sela Turica? Ili želite da znate kolika je uspešnost bika Romero (koliko krava je ostalo stelno nakon veštačkog osemenjivanja semenom ovog bika)? Ili koliko je koji veterinar iz vašeg tima odradio intervencija u avgustu ove godine? Koliki je ukupan prihod za određeni period, a koliko duguju klijenti? Sve ovo, i mnogo više od toga, možete saznati ukoliko koristite VetAPP

Aplikacija omogućava generisanje i štampanje različitih izveštaja, pa na primer možete klijentu doneti spisak svih odrađenih intervencija u određenom periodu sa pregledom koja je intervencija plaćena a koja nije. Ili mu odštampati izveštaj o stelnosti svih krava uz planirano vreme telenja i zasušivanja. 

Aplikacija je apsolutno sigurna za korisšenje, niko osim Vas nema pristup Vašim podacima. Omogućen je i dnevni automatski bekap, kao i manuleni bekap kada god Vi to želite. 

Cene su na bazi godišnje licence za korišćenje, a kreću se od 700 do 1200 RSD po veterinaru mesečno u zavisnosti od broja veterinara i mesečnoh obima intervencija. 

Više i aplikaciji saznajte na oficijelnom web sajtu: www.vetapp.rs
Ostavite komentar

Komentari posetilaca


    Ovaj članak nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar!