Lansirana aplikacija za praćenje taxi vozila


Sa ponosom predstavljamo android aplikaciju za praćenje taxi vozila TaxiPRO GPS. Nakon šest meseci razvoja i testiranja aplikacija je puštena u komercijalnu upotrebu.

Primarna namena aplikacije je praćenje vozila pri čemu ostale kolege i/ili dispečer vide tačnu lokaciju svakog vozila i status (dostupan/zauzet), a sve to po veoma prihvatljivoj ceni. Uglavnom je predviđena za mala i srednja taxi udruženja kojima nije potreban složen informacioni sitem već jedan kvalitetan asistent pri radu kako bi se ubrzalo poslovanje.

U planu je i izrada modula za komunikaciju između dispečera i vozača, koji će biti završen do kraja februara 2017.godine. Na ovaj način će dispečer pored toga što vidi gde se određeni vozač/vozilo nalazi moći i da mu pošalje poruku/adresu. 

Aplikaciju su već uzela na probu brojna Taxi udruženja iz Požege, Kosjerića, Vršca, Bačke Topole, Svilajnca, Sjenice, a pozivamo sve zainteresovane taxi firme da besplatno testiraju program u trajanju od mesec dana i zatim da se odluče da li je to pravo rešenje.

 
Ostavite komentar

Komentari posetilaca


    Ovaj članak nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar!