Novi servis Glasa Zapadne Srbije


Prvog februara ove godine obeležićemo 5 godina uspešne saradnje sa jednom od najpoznatijih medijskih kuća sa ovog područja.

Web Developer Srbija je od samog početka bila zadužena za izradu i izgled portala glaszapadnesrbije.rs kojem iz dana u dan raste popularnost. Kako je popularnost vremenom rasla, tako je rasla i obaveza da se posetiocima ponudi što više, pa je Glas Zapadne Srbije pored svoje osnovne uloge - informisanja, omogućio posetiocima i da se uključe u diskusije u vezi nekog događaja, da pogledaju video snimke sa lica mesta, da postave odnosno pregledaju male i poslovne oglase iz ovog dela Srbije i još mnogo toga. Nedavno je postavljena i sportska sekcija, gde se mogu naći vesti, rezulatati, najave u oblasti sporta, a koja je baš nedostajala ljubiteljima sporta u ovom kraju.

Prateći trendove, u septembru 2013. lansirana je i Android aplikacija, iza koje takođe stoji Web Developer Srbija. Aplikacija je doživela nekoliko ažuriranja, a poslednja verzija omogućava korisnicima da dobijaju najvažnije vesti kroz notifikacije osiguravajući da se ne propusti ništa značajno. 

Tačno na petogodišnjicu zajedniče saradnje, GZS će svim zainteresovanim licima odnosno agencijama ponuditi potpuno novi servis. Reč je o preuzimanju video snimaka i fotografija sa nekog događaja koji snimaju reporteri GZS u najboljem mogućem kvalitetu po jako povoljnim cenama i uslovima. 
Ostavite komentar

Komentari posetilaca


  • lajk | 18.08.2016 05:23

    Veliki LAjk