Novi TaxiPRO - Web aplikacija za Taxi firme


Još krajem 2010 godine nastala je ideja da se napravi vrhunski software za Taxi udruženja. Ideja je realizovana kroz TaxiPRO 1.0 koji je služio kao zamena za radnu svesku u taxi firmama.

Sve veća upotreba Interneta dovela je do razvoja nove ideje, a to je da se vožnje poručuju preko Interneta. Za tu svrhu razvijen je potpuno novi TaxiPRO v2.0, koji omogućuje naručivanje vožnji preko web sajta Taxi firme/udruženja. Naravno, i dalje ostaje opcija naručivanja vožnji preko telefona, pri čemu dispečer/administrator unosi u program podatke o vožnji manuelno. Program je rađen prvenstveno za potrebe tržišta zemalja nemačkog govornog područja, obzirom da je u tim zemljama već učestala praksa da se Taxi prevoz naručuje putem Interneta. 

Sistem funkcioniše na sledeći način:

1. Klijent poruči vožnju preko sajta (moguće je kreirati sistem za prijavu klijenata, tako da samo registrovani klijenti mogu na ovaj način poručivati vožnje)
2. Dispečeru se prikazuje nova porudžbina uz audio i video notifikaciju. 
3. Dispečer bira kom vozaču će proslediti naručenu vožnju (iz predhodno kreiranog spiska vozača).
4. Vozač na svom pametnom mobilnom telefonu dobija notifikaciju da je poručena nova vožnja i dobija sve podatke o vožnji (adresa, datum i vreme, ima klijenta itd).

Program poseduje i sve neophodne opcije za administraciju vozača, vozila, ulica i postavljanje cena, ali i sekciju za pregled statistika vožnji, vozača itd. Takođe, nudi mogućnost generisanja PDF računa za vožnju. 

Program je izrazito pogodan i za sve firme koje rade transfer od/do aerodroma. Moguće je npr. dodati cene za svaku ulicu u Beogradu, tako da posetilac Vašeg sajta može videti cenu usluge transfera od/do aerodroma sa određene adrese u gradu. 

Više o programu pogledajte ovde: http://webdeveloper.rs/proizvodi/taxipro/program-za-taxi-firme-i-udruzenja/
Ostavite komentar

Komentari posetilaca


    Ovaj članak nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar!