SEO Projekti sajtova webdeveloper.rs i darkopetrovic.com


Web Developer Srbija svojim klijentima nudi usluge SEO optimizacije sajta, tj. vršimo odgovarajuća podešavanja sajta koja mogu dovesti do bolje pozicije na Interent pretraživačima (Google, Yahoo, Bing itd.)

Fokusirali smo se na ključne reči "Programiranje", "Razvoj web sajtova", "Web development", jer se više bavimo programiranjem nego dizajniranjem, a i mnogo je veća konkurencija za ključne reči "Web dizajn" i "Izrada web sajta". Zato smo uz ključne reči forsirali i termin "Srbija", jer su pojmovi "Web programming" i sl. veoma konkurenti na svetskom nivou. Napominjemo da je sajt darkopetrovic.com vec 4 godine na Internetu i ima prilicno dobru posetu, te zbog toga ima značajno bolje SEO rezultate od našeg novog sajta webdeveloper.rs

U sledećoj tabeli možete videti naše pozicije na Google.rs (02.04.2014.), koje pokušavamo da popravimo stalnim stručnim usavršavanjima iz oblasti SEO optimizacije sajtova:

Ključna reč webdeveloper.rs darkopetrovic.com
Web developer Srbija 3 1
Web programer Srbija 26 1
PHP programiranje Srbija 50+ 3
Izrada baza podataka Srbija 50+ 1
Oracle baze podataka 28 3
Program za taxi firme     2 3

 

Kao što se da videti, naš novi sajt se polako približava dobrim rezultatima koje ima predhodni sajt. Obzirom da Google na svaka 3-4 meseca rekalkuliše PageRank nekog sajta, nadamo se da će se u sledećem tromesečju znatno poboljšati aktuelni rezultati. 

Evo i rezultata zabeleženih na dan 05.07.2014. kao i na dab 30.11.2014 na kojima se vidi napredak na sajtu webdeveloper.rs na nekim ključnim rečima:

Ključna reč webdeveloper.rs darkopetrovic.com
Web developer Srbija 1 ➙ 1 3 ➙ 2
Web programer Srbija 7 ➙ 4 2 ➙ 6
PHP programiranje Srbija 49 ➙ 50 + 4 ➙ 4
Izrada baza podataka Srbija 50+ ➙ 4 1 ➙ 1
Oracle baze podataka 37 ➙ 37 1 ➙ 2
Program za taxi firme     2 ➙ 1 1 ➙ 3

Na najnovijim rezultatima vidi se značajan pomak za ključne reči web developer srbija i web programer srbija, što i ne čudi obzirom na naziv domena. Sledeći cilj je dostizanje visoke pozicije za ključne reči:

Web programer, Izrada web sajtova, Izrada i razvoj baza podataka. 
Ostavite komentar

Komentari posetilaca


    Ovaj članak nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar!