MyEstate - Profesionalna Web aplikacija za agencije za nekretnine

MyEstate je sistem za upravljanje nekretninama. Namenjen je pre svega za agencije za nekretnine, koje mogu na jednostavan način kreirati ponudu nekretnina, upravljati svojim nekretninama, i na taj način omogućiti svojim klijentima, odnosno posetiocima sajta da pretražuju nekretnine koje nude. Ustanovljeno je da je Online ponuda nekretnina znatno delotvornija od postavljanja nekretnina na oglase u novinama ili TV stanicama. Internet aplikacija za nekretnine omogućava posetiocima da pretražuju Vaše nekretnine pomoću nekoliko filtera (tip nekretnine, površina, lokacija, opseg cena itd.) tako da posetilac lako može pronaći baš onu nekretninu koja mu je potrebna.

Pored modula za nekretnine, ova aplikacija poseduje i modul za kreiranje jednostavnih tekstualnih stranica, tako da je ova aplikacija zapravo Sistem za upravljanje nekretninama i jednostavan CMS u jednom paketu. U sistem je uključen i podsistem za višejezičnost sajta, te na ovaj način svojim posetiocima možete omogućiti da sadržaj Vašeg sajta čitaju i na drugim jezicima.

Ono što je jako bitno je to da je ovaj sistem veoma jednostavan za korišćenje i da je prilagođen svim korisnicima bez obzira na nivo njihovog poznavanja informatike i osposobljenosti za rad na računaru.

Takođe, sistem se uvek može dodatno nadograđivati u zavisnosti od potreba klijenta. Ukoliko klijent nije zadovoljan određenom opcijom sistema ili pak želi neku novu opciju, naš tim je uvek spreman da reši takve zahteve.

MyEstate se može kupiti u paketu sa dizajnom sajta, ali se može i nadograditi na neki postojeći sajt.

Sve naše proizvode odlikuje: