Odgovori na često postavljana pitanja

Na ovoj stranici spremili smo Vam odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ukoliko imate neko dodatno pitanje za nas, ne oklevajte da nas kontaktirate

1

Da li mogu registrovati domen preko Vas? ↑ Top

WebDeveloper.rs nije ovlašćeni registrator domena, ali Vam može pružiti pomoć pri odabiru i registrovanju domena, kao i pomoć oko izbora hosting usluga. Uz neke naše gotove proizvode dobijate domen i hosting gratis u periodu od godinu dana!

2

Da li radite redizajn odnosno prepravke postojećih sajtova? ↑ Top

Da, naravno. Možemo analizirati Vaš postojeći Internet sajt i preporučiti Vam novo idejno rešenje dizajna, kao i nove programske module za ažuriranje Vašeg Internet projekta.

3

Da li koristite aplikacije kao što su Joomla, WordPress, OpenCart itd? ↑ Top

Za sada ne. WebDeveloper.rs svojim klijentima nudi prilagodjena programska rešenja, i pri tome ne koristi nikakve postojeće gotove web aplikacije. Većina tih aplikacija omogućava instaliranje dodatnih modula koji često mogu biti slaba karika u sistemu zaštite aplikacije od neželjenog pristupa, te se WebDeveloper.rs oslanja isključivo na programski kôd koji sam razvija.

4

Da li se bavite izradom Internet prodavnica? ↑ Top

Apsolutno! Možemo kreirati profesionalnu Internet prodavnicu potpunu prilagođenu Vašim potrebama. Ne koristimo gotove Web shop-ove kao što su Magento, ZenCart itd., već isporučujemo potpuno originalno intelektualno delo kreirano specijalno za Vaš biznis.

5

Da li su sajtovi koje radite lako dostupni na Google-u? ↑ Top

Svakako! Trudimo se da izvršimo najkvalitetniju moguću optimizaciju za sve poznate Internet pretraživače, a ne samo za Google, a to radimo tako što pratimo najnovije svetske trendove iz oblasti SEO optimizacije. To najbolje dokazuju određeni primeri iz prakse, gde pojedini sajtovi imaju vrhunsku poziciju na pretraživačima (Otkucajte npr "Poreski konsalting Cacak" na Google-u)

6

Da li mogu samostalno da ažuriram svoj Web sajt? ↑ Top

Za Vas možemo kreirati unikatan sistem za upravljanje sadržajem Vašeg novog sajta, koji bi u potpunosti bio kreiran prema Vašim potrebama. Takođe, možete se odlučiti za naš gotov proizvod "MyCMS", koji ima sve potrebne opcije za kompletno upravljanje Vašim sajtom. MyCMS se može ugraditi i na bilo koji postojeći web sajt!

7

Da li možete Vi umesto mene da postavite sadržaj za sajt? ↑ Vrh

Naravno! Svesni smo da neki naši klijenti jednostavno nemaju dovoljno vremena da se bave ažuriranjem svoje Internet prezentacije, pa stoga nudimo uslugu ažuriranja sajta prema smernicama i sadržajima koje dobijamo od klijenta.

8

Da li moram biti ekspert za računare da bih upravljao svojim sajtom? ↑ Vrh

Naši proizvodi su veoma jednostavni za korišćenje, i nije potrebno nikakvo specijalno računarsko predznanje da biste upravljali našim programima. Svesni smo činjenice da neki klijenti nemaju računarskog iskustva koliko mi imamo, te u skladu sa tim i kreiramo aplikacije.

9

Da li mogu na sajtu postaviti reklame i tako zarađivati novac? ↑ Top

To se podrazumeva. Na svom sajtu možete postavljati sadržaj kakav Vama odgovara uključujući i reklame i banere. Napominjemo da ste Vi odgovorni za sadržaj na Vašem sajtu, i da Web Developer Srbija ne može biti odgovorna za bilo kakav neprikladan sadržaj.

10

Da li radite kao podizvođači na projektima (Outsourcing)? ↑ Top

Ukoliko ste Agencija za programiranje i izradu web sajtova, a preskupo Vam je da zaposlite programera u Vašoj firmi, nudimo Vam mogućnost da iznajmite programera ili da nam poverite da posao odradimo umesto Vas.