Odgovori na često postavljana pitanja

Na ovoj stranici spremili smo Vam odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ukoliko imate neko dodatno pitanje za nas, ne oklevajte da nas kontaktirate

1

Da li mogu registrovati domen preko Vas? ↑ Vrh

Agencija Web Developer Čačak nije ovlašćeni registrator domena, ali Vam možemo pružiti pomoć pri odabiru i registrovanju domena, kao i pomoć oko izbora hosting usluga. Uz neke naše gotove proizvode dobijate domen i hosting gratis u periodu od godinu dana!

2

Da li radite redizajn odnosno prepravke postojećih sajtova? ↑ Vrh

Da, naravno. Možemo analizirati Vaš postojeći Internet sajt i preporučiti Vam novo idejno rešenje dizajna, kao i nove programske module za ažuriranje Vašeg Internet projekta.

3

Da li koristite aplikacije kao što su Joomla, WordPress, OpenCart itd? ↑ Vrh

Za sada ne. Web Developer Čačak svojim klijentima nudi prilagodjena programska rešenja, i pri tome ne koristi nikakve postojeće gotove web aplikacije. Neke od tih aplikacija omogućavaju instaliranje dodatnih modula koji često mogu biti slaba karika u sistemu zaštite aplikacije od neželjenog pristupa, te se oslanjamo isključivo na programski kôd koji sami razvijamo i iza kojeg možemo da stanemo.

4

Da li se bavite izradom Internet prodavnica? ↑ Vrh

Apsolutno! Možemo kreirati profesionalnu Internet prodavnicu potpunu prilagođenu Vašim potrebama. Ne koristimo gotove Web shop-ove kao što su Magento, ZenCart itd., već isporučujemo potpuno originalno intelektualno delo kreirano specijalno za Vaš biznis.

5

Da li su sajtovi koje radite lako dostupni na Google-u? ↑ Vrh

Svakako! Trudimo se da izvršimo najkvalitetniju moguću optimizaciju za sve poznate Internet pretraživače, a ne samo za Google, a to radimo tako što pratimo najnovije svetske trendove iz oblasti SEO optimizacije. To najbolje dokazuju određeni primeri iz prakse, gde pojedini sajtovi imaju vrhunsku poziciju na pretraživačima.

6

Da li mogu samostalno da ažuriram svoj Web sajt? ↑ Vrh

Za Vas možemo kreirati unikatan sistem za upravljanje sadržajem Vašeg novog sajta, koji bi u potpunosti bio kreiran prema Vašim potrebama. Takođe, možete se odlučiti za naš gotov proizvod "MyCMS", koji ima sve potrebne opcije za kompletno upravljanje Vašim sajtom. MyCMS se može ugraditi i na bilo koji postojeći web sajt!

7

Da li možete Vi umesto mene da postavite sadržaj za sajt? ↑ Vrh

Možemo! Svesni smo da neki naši klijenti jednostavno nemaju dovoljno vremena da se bave ažuriranjem svoje Internet prezentacije, pa stoga nudimo uslugu ažuriranja sajta prema smernicama i sadržajima koje dobijamo od klijenta.

8

Da li moram biti ekspert za računare da bih upravljao svojim sajtom? ↑ Vrh

Naši proizvodi su veoma jednostavni za korišćenje, i nije potrebno nikakvo specijalno računarsko predznanje da biste upravljali našim programima. Svesni smo činjenice da neki klijenti nemaju računarskog iskustva koliko mi imamo, te u skladu sa tim i kreiramo aplikacije.

9

Da li mogu na sajtu postaviti reklame i tako zarađivati novac? ↑ Vrh

To se podrazumeva. Na svom sajtu možete postavljati sadržaj kakav Vama odgovara uključujući i reklame i banere. Napominjemo da ste Vi odgovorni za sadržaj na Vašem sajtu, i da Web Developer Čačak ne može biti odgovorna za bilo kakav neprikladan sadržaj.

10

Da li radite kao podizvođači na projektima (Outsourcing)? ↑ Vrh

Ukoliko ste Agencija za programiranje i izradu web sajtova, a preskupo Vam je da zaposlite programera koji bi radio u Vašoj firmi, nudimo Vam mogućnost da iznajmite programera ili da nam poverite da posao odradimo umesto Vas.